Де брати сили?

Де брати сили?

Багато людей зараз стикаються з сильною втомою від постійної напруги, лякаючих новин та очікування. Це забирає сили, які такі необхідні для того, щоб справлятися.
Тому зараз необхідно приділяти достатньо уваги фізичному стану.

✔️Налаштування режиму харчування, сну, відпочинку та дотримання водного режиму – це та база, без якої неможливе відновлення.

✔️Будь-яка фізична активність дає тілу енергію та допомагає справлятися зі стресом. Спочатку здаватиметься, що це занадто енерговитратне заняття, а енергії й так мало. Але спорт, насправді, дає необхідні сили. Тож цей пункт не варто ігнорувати.

✔️Не варто тримати все в собі, не давати вихід емоціям, адже для стримування потрібно багато сил. Це стомлює ще більше. Якщо уявити каструлю з киплячою кашею, то спочатку кришку можна легко тримати, але надалі необхідно все більше енергії для цього.

✔️Також, якщо ваш виснажений стан триває довго, варто звернутися за консультацією до ендокринолога та здати відповідні аналізи. Часто наш фізичний стан є слідством порушень гормональної системи.

Ці рекомендації здаються простими і начебто їх усі знають, але часто саме їх ігнорують. Тому своїм дописом ще раз нагадуємо про базу.